A Bocuse d'Or arcai

Így fogalmazzák meg a Bocuse d'Or lényegét Magyarország legjobb séfjei.

Elkészült a magyar csapat portréfilmje

Dalnoki Bence ezzel a kisfilmmel mutatkozik be a nemzetközi mezőnyben.

Bocuse d'Or Europe 2022 - Budapest

Mindenkit újra üdvözöl Budapest. Élvezzük Magyarország szépségét, kultúráját, történelmét és persze gasztronómiáját. Találkozunk márciusban, a Bocuse d'Or Európai Válogatóján!

Bocuse d'Or 2021-es magyar döntőjének kisfilmje

A Bocuse d'Or 2021-es magyar döntőjének kisfilmje
Éljük át újra és újra a Bocuse d'Or magyarországi döntőjének legjobb pillanatait, valamint Dalnoki Bence és Nyikos Patrik győzelmét.

Bocuse d'Or 2020 - Magyar döntő

 

Bocuse d'Or Europe - Torino, 2018

 

Pohner Ádám bemutatkozó filmje

 

Bocuse d'Or 2018. - Magyar döntő

 

 

Bocuse d'Or Europe 2016 Best moments

 
 

 

Bocuse d'Or Europe 2016

 

Bocuse d'Or Magyar Döntő, 2016. február 18.

 

Bocuse d'Or Europe 2016, Budapest - Sajtótájékoztató kisfilm

 

Bocuse d'Or 2015 highlights / Hungary

 

Bocuse d’Or magyarországi döntő 2014

 

2014. június 11.

A stockholmi siker 2014

Bocuse d'Or Europe 2014 Stockholm // Hungary qualifies to Lyon and will host the next Bocuse d'Or Europe!

A filmet az E-motion Pictures készítette. 2014. május 13.

Bocuse d'Or 2013 - A film /trailer/

A vágás alatt álló dokumentum film előzetese. Magyarország először került be a döntőbe és a 10. helyen végzett, mely az eddigi legjobb eredmény első résztvevőként. Széll Tamás és csapata csodálatos és nagyon kemény munkát végzett hosszú hónapokon keresztül, hogy ezt az eredményt elérjék. Az E-motion Produkció filmje ezt a munkát mutatja be, az előkészületektől a versenyig.

 

2013.02.14.

Bocuse d’Or Europe Selection 2012.03.21.

 

 

 

Brüsszelben, akár egy focimeccsen, őrjöngő szurkolótömeg előtt versenyre főztek a világ legjobbjai. Széll Tamás egészen a világbajnokság döntőjébe kavarta be magát különleges menüjével. (RTL KLUB, FÓKUSZ, 2012.02.23.)

 

 

 

Bocuse d’Or Hungary Selection 2011.10.14.

 

 

A több mint két évtizedes múltra visszatekintõ Bocuse d'Or szakácsbajnokságon legjobbjaink neves szakemberekből álló zsűri előtt készítették el adott idõre versenymunkájukat. A gyõzelemhez jó ízek és jó idegek kellettek. (NolTV, 2011.19.)

Az ínycsiklandó ételkölteményekért nem kell messzire menni, most például Budapesten mérte össze tudását az ország nyolc legjobb séfje egy nemzetközi szakácsverseny válogatóján. Csupán egy kikötés volt a készülő ínyencségekkel kapcsolatban: a kétfogásos menünek tartalmaznia kellett a nyelvhalat és a tanyasi tyúkhúst. A győztes Széll Tamás, egy Michelin-csillagos étterem séfje lett, aki tavasszal képviselheti hazánkat az európai elődöntőn. (Magellán - TV2, 2011.10.15.)