Bocuse d'Or Magyar Döntő 2016 Ételfotók, Fotó: Bakcsy Árpád

Sándor Rodrigo Hal

Hal /polenta, hajdina, zeller, avokádó/

Sándor Rodrigo Hús

Szarvas /szarvasgerinc, dödölle, lecsó, tormás cékla, „szarvaskolbász”/

Sándor Rodrigo Hústál

Sándor Rodrigo Hústál

Szabó László Hal

Kecsege citrusfélékkel, garnéla sabayon-nal Uborkasaláta almával, tápiókával Puy-lencse ropogós olívabogyóval, petrezselyemmel Gyömbéres sárgarépapüré Friss kerti zöldségek és hajtások

Szabó László Hús

Szarvasgerinc szalonnával és szarvasgombával Szarvasragu libamájjal, tésztában sütve Céklazselé savanyított hagymával és mustármaggal Tárkonyos pórés káposzta Csicsóka fenyőmaggal Aromatizált zöldségek

Szabó László Hústál

Szabó László Hústál

Győrffy Árpád Hal

Kecsege filé, rák mousseline, kapor Cukkini, folyami rák, gomba Füstölt kecsege krém, patisszon, kecsege kaviár Spenót, marinált gomba, folyami rák mártás

Győrffy Árpád Hús

Szarvas gerinc citrusos quinoa kéregben Szarvas kolbász, csicsóka krém Gyömbéres sütőtök, datolya, cikória, kávé Almaecetes fehérhagyma, szarvas comb rillette, vaníliás lilakáposzta Véres hurka croquette, mustár „kaviár”, alma

Győrffy Árpád Hústál

Győrffy Árpád Hústál

Pohner Ádám Hal

Eringi gombába és bébi spenótba tekert kecsege, kaviárja uborkával és créme fraiche-el "rántva", zeller-karalábé terrine-el, rák cannellonival, gombákkal, barna vaj sabayonnal és zöldalma mártással.

Pohner Ádám Hús

Kacsamájjal töltött szarvasborjú, mustáros almával, "gombával", tormás céklalevessel, sütőtökkel, barna vaj sabayonnal és kávés jus-vel

Pohner Ádám Hústál

Pohner Ádám Hústál

Széll Tamás Hal

Kecsege garnélával és kagyló veloutéval, karfiol-kaviár tarte, ropogós haltej, uborkasaláta és sárgacékla ravioli

Széll Tamás Hús

Sült szarvascomb és gerinc filé, szarvasgombás burgonyapüré, véreshurkával töltött cékla kompót, konfitált sütőtök és homoktövis

Széll Tamás Hústál

Széll Tamás Hústál

Volenter István Hal

Kecsege filé fekete curryvel, korianderrel és wasabival, sáfrányos vajszósszal; vaníliás spárga „Quenelle”, fehérszójával marinált zöldségekkel és kaviárral; sós citromos-tárkonyos burgonya Matcha teás tempurában; konfitált fürjtojás fehér „rántotta” espumával, zöldalma géllel; rák jus

Volenter István Hús

Szarvasborjú comb ördögszekér gombával és zöld dióval töltve, szarvasborjú gerinc és bélszín fűszeres „kenyérmorzsában”; Kamillás portói jus Kávés csicsóka Royal marinált enoki gombával Lila és citrom répa naranccsal, köménnyel és tárkonnyal Édesburgonya és birsalma „torta” tökmag ropogóssal Pisztáciás feketegyökér, savanyított gyöngyhagyma, kelbimbó

Volenter István Hústál

Volenter István Hústál