Hírek

Tanulók a Bocuse tankonyhán


A Magyar Bocuse d'Or Akadémia a kezdetektől kiemelten fontosnak tartja az utánpótlás-nevelést, és a jövő generációinak fejlesztését. 

Tovább

Bocuse d'Or fundraising vacsora Budapesten és olasz-magyar gasztrotalálkozó Enrico Crippánál

Két egyedülálló vacsora is létrejött Novemberben, amely a magyar Bocuse sikerekre épült.

Tovább

Egy százalékkal közelebb a sikerhez

Örömmel jelentjük, hogy a magyar gasztronómia jövője mostantól még inkább közös kézben van, és fejlődéséhez mindenki hozzáadhat egy kicsit.

Tovább

Az úticél Lyon: folytatódik a magyar csapat felkészülése

Egy alapanyag már biztos! Pohner Ádám és a magyar csapat elfoglalta állásait a Bocuse d'Or versenykonyhájában, megkezdődött a felkészülés a lyoni döntőre.

Tovább