Hírek

Egyedülálló felvételből tanulhat a jövő generációja!

A Bocuse d'Or verseny egyik legfontosabb küldetése, hogy utat mutasson a jövő generációinak is. Erről a küldetésről a Magyar Bocuse d'Or Akadémia sem feledkezik meg, sőt, hatalmas örömmel tölti el, hogy átadhatja a tudását a tanulóknak is. 

Tovább

Íme: a magyar csapat Bocuse d'Or ételei

Ezt a hústálat, valamint ezt a vegán tányért készítette el a magyar csapat a Bocuse d'Or lyoni döntőjére 2017-ben.

Tovább

Negyedik helyezést ért el a magyar csapat a Bocuse d’Or döntőjében, a magyar hústál különdíjas!

A szerdai eredményhirdetésen a Széll Tamás vezette magyar csapat lett a negyedik, 1565 ponttal, 16 ponttal lemaradva a bronzérmes Izland mögött. A második Norvégia (1600 pont), a nyertes USA (1644 pont) lett. Fantasztikus hír, hogy a magyar csapat által feltálalt hústál különdíjat kapott a Bocuse d'Or zsűrijétől. 

Tovább

Kiválóan teljesített a magyar csapat a Bocuse d’Or első versenynapján, a világ élvonalában

A Bocuse d’Or nemzetközi séfverseny lyoni döntőjének első versenynapján, kedden mutatta be a zsűrinek a magyar csapat a tálon felszolgált húsételt és a tányéron kínált vegán fogást. A Széll Tamás vezette csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania, ennek megfelelően bizakodva várják a magyarok a szerdai eredményhirdetést.

Tovább

Ezeket az ételeket főzi ma meg Széll Tamás és a magyar csapat!

Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a magyar csapat kezei alatt. A magyarok 9:50-kor rajtolnak, ezekben a percekben azonban már a boxban vannak, és előkészítik a terepet.

 
Tovább