Hírek

Ki képviseli hazánkat 2018-ban Torinóban a Bocuse d’Or európai döntőjén?

A kiválasztás és felkészülés folyamata ezennel elkezdődött. A megmérettetésre vágyó szakácsok pályázatát 2017. augusztus 30-ig várja a Magyar Bocuse d’Or Akadémia.

Tovább

Ünnepélyesen felavatták a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tankonyháját!

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia igyekszik mindent megtenni a magyar gasztronómia fejlődéséért, a fiatal tehetségek megtalálásért, és a kiváló magyar termékek népszerűsítéséért.

Tovább

Egyedülálló felvételből tanulhat a jövő generációja!

A Bocuse d'Or verseny egyik legfontosabb küldetése, hogy utat mutasson a jövő generációinak is. Erről a küldetésről a Magyar Bocuse d'Or Akadémia sem feledkezik meg, sőt, hatalmas örömmel tölti el, hogy átadhatja a tudását a tanulóknak is. 

Tovább

Íme: a magyar csapat Bocuse d'Or ételei

Ezt a hústálat, valamint ezt a vegán tányért készítette el a magyar csapat a Bocuse d'Or lyoni döntőjére 2017-ben.

Tovább

Negyedik helyezést ért el a magyar csapat a Bocuse d’Or döntőjében, a magyar hústál különdíjas!

A szerdai eredményhirdetésen a Széll Tamás vezette magyar csapat lett a negyedik, 1565 ponttal, 16 ponttal lemaradva a bronzérmes Izland mögött. A második Norvégia (1600 pont), a nyertes USA (1644 pont) lett. Fantasztikus hír, hogy a magyar csapat által feltálalt hústál különdíjat kapott a Bocuse d'Or zsűrijétől. 

Tovább