Hírek

Tudnivalók a Sirha Budapesten és a Bocuse d'Or magyar döntőn való részvételről

Összeszedtük a Sirha Budapest legfontosabb információit! Fontos, hogy a legutóbbi eseménytől eltérően a kiállításra történő belépés 2018-ban az F pavilonon keresztül történik, melyet a III. kaputól lehet megközelíteni, mind a szakmai látogatók, mind a sajtó és érdeklődők számára.

Tovább

Egy hét van hátra a magyar döntőig

Közeleg a Bocuse d'Or magyar döntője, amelyet 2018. február 8-án rendez meg a Magyar Bocuse d'Or Akadémia, a SIRHA Budapest 2018 keretein belül. A versenynek – ahogyan a kezdetektők mindig – a Hungexpo ad otthont. 

Tovább

A METRO bemutatja: A vegetáriánus tányér főszereplője

A METRO különösen büszke arra, hogy immár harmadszor lehet a hazai Bocuse d’Or hivatalos támogatója és alapanyagbeszállítója. A torinói világdöntőre való felkészülés jegyében magyar versenyzőink az észak-olasz konyha alapanyagaiból alkotják majd meg menüsoraikat. A vegetáriánus tányérhoz – a rizottórizs, a fürjtojás és 1-1 kötelezően felhasználandó zöldség és fűszer mellett – a METRO minden igényt kielégítő, olasz sajtokból és sajttálakból kivételesen erős sajtválasztékából ezúttal az olasz belsőpenészes sajtra, a gorgonzolára esett az Akadémia választása.

Tovább

A METRO bemutatja: A Hústál főszereplői

BORJÚ SZŰZPECSENYE ÉS LÁBSZÁR, A BOCUSE D’OR MAGYAR DÖNTŐJÉNEK HÚS ALAPANYAGAI

Tovább

Egy korszak vége: Paul Bocuse-tól búcsúzunk

A Magyar Bocuse d'Or Akadémia mély megrendüléssel fogadta a hírt, hogy 91 éves korában elhunyt Paul Bocuse, az elmúlt évtizedek egyik legkiemelkedőbb francia séfje, a novelle cuisine egyik legnagyobb vezéralakja, és a Bocuse d'Or alapítója. 

Tovább