Hírek

Lezajlott a Bocuse d'Or magyar selejtezője

December 3-án vasárnap megkezdődött a versenyzés, amelynek a végén majd kiderül, ki képviseli Magyarországot 2018 júniusában a Bocuse d'Or európai válogatóján Torinóban. 

Tovább

Lezajlott a Magyar Bocuse d'Or Akadémia utánpótlás versenye

A Magyar Bocuse d'Or Akadémia kiemelten fontos feladatának tekinti az utánpótlásnevelést is. Az utánpótlás-verseny elsődleges célja az, hogy az Akadémia a megadott korosztályt szakmai szempontok szerint megszűrje, és ezáltal segítőket találjon a Bocuse d'Or versenyfolyamatának lebonyolításához, valamint lehetséges commis jelölteket adjon a magyar csapat számára.

Tovább

Fontos információ!

FONTOS INFORMÁCIÓ! A Bocuse d'Or utánpótlásversenyre a pályázatok beküldési határideje az iskolák kérésére megváltozott. Új határidő: 2017. október 2.

Tovább

Szűkült a kör – Ők versenyeznek a Bocuse d'Or magyar selejtezőjén

2017. augusztus 30-án lejárt a határidő, eddig küldhették be pályamunkáikat azok a magyar séfek, akik szeretnék megmérettetni magukat a következő Bocuse d'Oron. 

Tovább

Bocuse d’Or utánpótlásverseny versenykiírás

A verseny elsődleges célja, hogy a megadott korosztályt szakmai szempontok szerint megszűrve segítőket találjunk a Bocuse d’Or kiválasztási – és versenyfolyamat lebonyolításához, illetve lehetséges commis jelölteket a magyar csapat számára. 

Tovább