Hírek

Negyedik helyezést ért el a magyar csapat a Bocuse d’Or döntőjében, a magyar hústál különdíjas!

A szerdai eredményhirdetésen a Széll Tamás vezette magyar csapat lett a negyedik, 1565 ponttal, 16 ponttal lemaradva a bronzérmes Izland mögött. A második Norvégia (1600 pont), a nyertes USA (1644 pont) lett. Fantasztikus hír, hogy a magyar csapat által feltálalt hústál különdíjat kapott a Bocuse d'Or zsűrijétől. 

Tovább

Kiválóan teljesített a magyar csapat a Bocuse d’Or első versenynapján, a világ élvonalában

A Bocuse d’Or nemzetközi séfverseny lyoni döntőjének első versenynapján, kedden mutatta be a zsűrinek a magyar csapat a tálon felszolgált húsételt és a tányéron kínált vegán fogást. A Széll Tamás vezette csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania, ennek megfelelően bizakodva várják a magyarok a szerdai eredményhirdetést.

Tovább

Ezeket az ételeket főzi ma meg Széll Tamás és a magyar csapat!

Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a magyar csapat kezei alatt. A magyarok 9:50-kor rajtolnak, ezekben a percekben azonban már a boxban vannak, és előkészítik a terepet.

 
Tovább

A magyar csapat bevásárolt a Metro piacon - Nagy sikerrel indult a SIRHA-n a magyar stand

Ma délután háromkor ünnepélyesen bevondult a Bocuse d'Or mind a 24 döntős csapata a SIRHA területére. Természetesen köztük volt Széll Tamás és a magyar csapat is. Négykor megkezdődött a piaci vásárlás. 

Tovább

Kövesse élőben a Bocuse d'Or világdöntőjét

Kiváló program azoknak, akik itthonról szurkolnak a magyar csapatnak. 24-25. közvetítés a versenyről, 28-án hatalmas afterparty.

Tovább