A METRO különösen büszke arra, hogy immár harmadszor lehet a hazai Bocuse d’Or hivatalos támogatója és alapanyagbeszállítója. A torinói világdöntőre való felkészülés jegyében magyar versenyzőink az észak-olasz konyha alapanyagaiból alkotják majd meg menüsoraikat. A vegetáriánus tányérhoz – a rizottórizs, a fürjtojás és 1-1 kötelezően felhasználandó zöldség és fűszer mellett – a METRO minden igényt kielégítő, olasz sajtokból és sajttálakból kivételesen erős sajtválasztékából ezúttal az olasz belsőpenészes sajtra, a gorgonzolára esett az Akadémia választása.
TovábbBORJÚ SZŰZPECSENYE ÉS LÁBSZÁR, A BOCUSE D’OR MAGYAR DÖNTŐJÉNEK HÚS ALAPANYAGAI
TovábbA Magyar Bocuse d'Or Akadémia mély megrendüléssel fogadta a hírt, hogy 91 éves korában elhunyt Paul Bocuse, az elmúlt évtizedek egyik legkiemelkedőbb francia séfje, a novelle cuisine egyik legnagyobb vezéralakja, és a Bocuse d'Or alapítója.
TovábbDecember 3-án vasárnap megkezdődött a versenyzés, amelynek a végén majd kiderül, ki képviseli Magyarországot 2018 júniusában a Bocuse d'Or európai válogatóján Torinóban.
TovábbA Magyar Bocuse d'Or Akadémia kiemelten fontos feladatának tekinti az utánpótlásnevelést is. Az utánpótlás-verseny elsődleges célja az, hogy az Akadémia a megadott korosztályt szakmai szempontok szerint megszűrje, és ezáltal segítőket találjon a Bocuse d'Or versenyfolyamatának lebonyolításához, valamint lehetséges commis jelölteket adjon a magyar csapat számára.
Tovább