Hungexpo - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia arany fokozatú pártoló tagja

www.hungexpo.hu

Metro - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia arany fokozatú pártoló tagja és hivatalos alapanyag beszállítója

A METRO Kereskedelmi Kft. 1993 óta működik Magyarországon, elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra, 13 áruházzal áll profi vevői szolgálatára teljes körű megoldásokat kínálva. A METRO a magyarországi HORECA szektor és élelmiszer kiskereskedelmi egységek elsőszámú partnere, hiszen a két területen működő vállalkozások több mint fele METRO vásárló. A magas szintű vevői elvárásoknak az igényre szabott termékválasztékkal, az innovatív termékfejlesztéssel, illetve az állandóan magas termékminőséggel tudunk megfelelni. Ma a HORECA szektor több mint fele METRO vásárló, hiszen ezek a cégek adják a szektor forgalmának 81%-át. A piaci változásokhoz való aktív alkalmazkodás, az új trendek figyelembe vétele a METRO sikerének egyik fontos eleme.

www.metro.hu

 

Continental Group - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia bronz fokozatú pártoló tagja

Continental Group

Lurpak - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia bronz fokozatú pártoló tagja

A Lurpak® több mint száz éve a legfinomabb dán prémium vaj címét képviseli. Összetéveszthetetlenül friss, egyedülállóan enyhe aromás ízű Lurpak® vajak kiválóan alkalmasak főzéshez, sütéshez, szendvicsek megkenéséhez vagy bármilyen kulináris küldetéshez. A Lurpak® semmihez sem fogható zamatának titka, hogy a termékei a hagyományos módszerek és a legkorszerűbb technológia ötvözésével készülnek.

A dán Lurpak® márka 75 ország konyháit hódította meg pompás vajkészítményeivel, így lett összekötő kapocs az egész világon az ínyencek, és a minőségi gasztronómia kedvelői között. Méltán válhatott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia bronz fokozatú pártoló tagjává és lett a világ legrangosabb szakácsverseny magyarországi helyszíneinek hivatalos vajmárkája.

Lurpak® termékeinkről tájékozódhat megújult weboldalunkon: http://lurpak.com/hu-hu illetve a 

Lurpak® Hungary Facebook oldalán https://www.facebook.com/LurpakHungary

A FINOM ÉTEL LURPAK® VAJAT ÉRDEMEL

Törley - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia arany fokozatú pártoló tagja

Az alapító Törley József neve már 135 éve összeforrt a minőséggel és a magyar gasztronómia iránti tisztelettel. Nemcsak kiváló pezsgő gyáros és szakember volt, de ő ismerte fel elsőként a reklám fontosságát, annak piacbefolyásoló szerepét. A pezsgőgyár márkázott plakátjait, sőt még a számolócéduláit is a kor legnagyobb grafikusaival készíttette, a legkorszerűbb eszközökkel építette saját és márkája renoméját.

Azokra a helyekre, ahol nem volt kapható a Törley pezsgő statisztákat küldött, akik hangot adtak nem tetszésüknek szorult helyzetbe hozva ezzel a tulajdonosokat. A termékei szállításához használt első teherautóit, egyszerűen hazavezették a franciaországi gyárból, az oldalára pedig hatalmas Törley feliratot helyeztek el – hadd lássa Európa a márkanevet!

Pezsgő máglyák, rázóállványok és sok százezer palack, ezek jellemzik a Törley több mint 130 évnyi múltra visszatekintő pezsgőmanufaktúráját. Manapság természetes, hogy régmúltat felidéző eszközök használata mellett, az újabb technikai lehetőségeket is kihasználva zajlik a minőségi pezsgők érlelése és készre kezelése. Az alapok azonban a századokra visszanyúló eljárásokat idézik. A háromszintes Anna utcai pincében érlelődött a Magyar Bocus d’Or Akadémia hivatalos pezsgője a többszörös díjnyertes Törley Chardonnay Brut is.  A tradicionális pezsgők elkészítéséhez ma is hosszú hónapokra, akár három évre van szükség. 

A Törley Pezsgőmanufaktúra napjainkban is nagy hangsúlyt fektet a magyar gasztronómia támogatására, ezért is lett a Törley Chardonnay Brut, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia hivatalos pezsgője.

www.torley.hu