Hungexpo a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ARANY fokozatú pártoló tagja

www.hungexpo.hu

METRO a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ARANY fokozatú pártoló tagja

METRO Kereskedelmi Kft.

A METRO Kereskedelmi Kft. már 25 éve a HoReCa szektor egyik legnagyobb partnere, mely nemcsak lépést tart a változó trendekkel, de igyekszik alakítani is azokat. Elhivatott olyan értékek mellett, mint a professzionalizmus és tudatosság, legyen szó akár minőségi alapanyagokról, széles körű választékról vagy a piac igényeinek megismeréséről. A METRO nagy hangsúlyt fektet a magyar vendéglátás és gasztronómia fejlesztésre, ezért is tartja kiemelten fontosnak a Magyar Bocuse d’Or Akadémia támogatását.www.metro.hu

www.metro.hu

 

Magyar Turisztikai Szövetség Alapitvány a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ARANY fokozatú pártoló tagja

Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványt a turizmus tizenegy meghatározó szereplője alapította 2017-ben. Új platformot hoztak létre a hazai turizmus minőségi fejlődésének, fellendítésének, valamint a modern magyar turizmus megteremtésnek érdekében. A Szövetség nem a turizmus egyik vagy másik szegmensének a képviselője, hanem valamennyi turisztikai terület közös platformja. Az alapítók és a kurátorok a szállodaipar, vendéglátás, a gasztronómia és borászat, az utazásszervezés, a rendezvényszervezés, a sport, a fürdők elismert képviselői, akik nem kizárólag saját ágazatukat, hanem a magyar turizmust kívánják fejleszteni. Jelenleg 36 szövetség tartozik az ernyőszervezetbe és a Szövetség – minthogy „szövetségek szövetsége” – egyben lehetőség arra, hogy a turizmus különböző szegmenseiben érdekelt szereplők és stratégiai döntéshozók összehangolják információs, képzési és továbbképzési igényeiket és ne egymással párhuzamos fejlesztéseket indítsanak, hanem olyan platformot működtessenek, amely mindannyiuk és valamennyi tagszervezetük, végső soron a magyar turizmus minden szereplője számára értékes szolgáltatásokat nyújthat.

www.magyarturisztikaiszovetseg.hu

Rational a Magyar Bocuse d'Or Akadémia Arany fokozatú pártoló tagja.

www.rational-online.com

A RATIONAL Csoport világpiaci és technológiai vezető a professzionális konyhák melegételkészítés területén. A céget 1973-ban alapították, és jelenleg több mint 2300 embert foglalkoztat, akik közül több mint 1300-an Németországban élnek. A RATIONAL-t az a vágy vezérli, hogy mindig a legmagasabb vevői előnyöket nyújtsa, ezért folyamatosan dolgozik az általa tervezett megoldások fejlesztésén, hogy megfeleljenek a professzionális konyhai üzemeltetési kihívásoknak. 2020-ban a teljes termékcsalád megújult az iCombi Pro és az iVario Pro piacra dobásával, amelyek immár teljes mértékben felváltják a világhírű SelfCookingCenter-t és VarioCookingCenter-t.

 

A S.Pellegrino, Acqua Panna - Magyar Bocuse d'Or Akadémia BRONZ fokozatú pártoló tagja

A S.Pellegrino, Acqua Panna a milánói Sanpellegrino S.p.A. nemzetközi márkái. Az öt kontinensen, több mint 130 országban forgalmazott termékek értékes eredetüknek köszönhetően világszerte a kiváló minőséget jelképezik, az olasz stílus és életöröm megtestesítői, olyannyira, hogy az Olasz Kereskedelmi Kamara 2011-ben megválasztotta a legjobb „Made in Italy 2011”márkának. A S.Pellegrino a Fine Dinning nagykövete a világon, amit a rangos szakmai megmérettetések támogatásával is elősegít. A S.Pellegrino csillag a kezdetektől fogva a termék prémium minőségét jelképezi. Az Acqua Panna kiegyensúlyozott, lágy, selymes ízét a világ minden tájáról érkező séf és sommelier elismeri, sőt a 2019. ASI (Association de la Sommelle Internationale) éves versenyének főtámogatója.

www.finedininglovers.com