FHB - a Bocuse d'Or Európai döntő 2016 mecénása

www.fhb.hu

info@fhb.hu

 

MKB - a Bocuse d'Or Európai döntő 2016 mecénása

www.mkb.hu

Magyar Telekom - a Bocuse d'Or Európai döntő 2016 mecénása

www.telekom.hu

Metro - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia arany fokozatú pártoló tagja és hivatalos alapanyag beszállítója

A METRO Kereskedelmi Kft. 1993 óta működik Magyarországon, elsőként lépett be a nemzetközi kereskedelmi vállalatok közül a magyar piacra, 13 áruházzal áll profi vevői szolgálatára teljes körű megoldásokat kínálva. A METRO a magyarországi HORECA szektor és élelmiszer kiskereskedelmi egységek elsőszámú partnere, hiszen a két területen működő vállalkozások több mint fele METRO vásárló. A magas szintű vevői elvárásoknak az igényre szabott termékválasztékkal, az innovatív termékfejlesztéssel, illetve az állandóan magas termékminőséggel tudunk megfelelni. Ma a HORECA szektor több mint fele METRO vásárló, hiszen ezek a cégek adják a szektor forgalmának 81%-át. A piaci változásokhoz való aktív alkalmazkodás, az új trendek figyelembe vétele a METRO sikerének egyik fontos eleme.

www.metro.hu

Hungexpo - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia arany fokozatú pártoló tagja

www.hungexpo.hu

Nespresso - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia arany fokozatú pártoló tagja

A Nespresso kiváló minőségű Grand Cru kávéőrleményei, az egyszerűen használható kapszulás kávégépek és a Nespresso Club exkluzív szolgáltatásai biztosítják az otthoni kávézás felülmúlhatatlan élményét.

Látogasson el a www.nespresso.com weboldalra, és ismerje meg a Nespresso 23 Grand Cru kávéőrleményét, melyek akárcsak a borok, egyedi aromaprofillal rendelkeznek.

A légmentesen lezárt alumínium kapszulák magukba zárják a kávé több, mint 900 illékony aromáját, így garantálva minden egyes csésze kávé tökéletes frissességét.

A Nespresso rendkívül széles kávéválasztékában mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt – legyen az egy erősen pörkölt espresso, egy virágos jegyekkel rendelkező hosszúkávé vagy egy lágy, koffeinmentes őrlemény.

Törley - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ezüst fokozatú pártoló tagja

www.torley.hu

IBM - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia bronz fokozatú pártoló tagja

www.ibm.hu

Lurpak - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia bronz fokozatú pártoló tagja

A Lurpak® több mint száz éve a legfinomabb dán prémium vaj címét képviseli. Összetéveszthetetlenül friss, egyedülállóan enyhe aromás ízű Lurpak® vajak kiválóan alkalmasak főzéshez, sütéshez, szendvicsek megkenéséhez vagy bármilyen kulináris küldetéshez. A Lurpak® semmihez sem fogható zamatának titka, hogy a termékei a hagyományos módszerek és a legkorszerűbb technológia ötvözésével készülnek.

A dán Lurpak® márka 75 ország konyháit hódította meg pompás vajkészítményeivel, így lett összekötő kapocs az egész világon az ínyencek, és a minőségi gasztronómia kedvelői között. Méltán válhatott a Magyar Bocuse d’Or Akadémia bronz fokozatú pártoló tagjává és lett a világ legrangosabb szakácsverseny magyarországi helyszíneinek hivatalos vajmárkája.

Lurpak® termékeinkről tájékozódhat megújult weboldalunkon: http://lurpak.com/hu-hu illetve a 

Lurpak® Hungary Facebook oldalán https://www.facebook.com/LurpakHungary

A FINOM ÉTEL LURPAK® VAJAT ÉRDEMEL

Kreinbacher - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia bronz fokozatú pártoló tagja

A Kreinbacher Birtok célja, hogy a somlói terroirt kifejező boraival és a legnagyobb odafigyeléssel készített tradicionális pezsgőivel méltó kísérője legyen a gasztronómiai élményeknek. Mintegy 40 hektáron gazdálkodnak és további 20 hektárról szüretelnek. Organikus művelésű dűlőiken a fő szőlőfajták a furmint, juhfark, hárslevelű és olaszrizling, de Syrah-val is komoly eredményeket értek el. 2014-ben mutatták be első Méthode Traditionnelle pezsgőiket, amelyek alapja a furmint és legalább 22-36 hónap érleléssel készülnek a champagne-i pincemester, Christian Forget közreműködésével.

www.kreinbacher.hu