Tudnivalók a Sirha Budapesten és a Bocuse d'Or magyar döntőn való részvételről

Összeszedtük a Sirha Budapest legfontosabb információit! Fontos, hogy a legutóbbi eseménytől eltérően a kiállításra történő belépés 2018-ban az F pavilonon keresztül történik, melyet a III. kaputól lehet megközelíteni, mind a szakmai látogatók, mind a sajtó és érdeklődők számára.

Szakmai látogatók:

A kiállítást a szakmai közönség regisztrációval díjmentesen látogathatja. Regisztrációra a Sirha Budapest honlapján nyílik lehetőség http://sirha-budapest.com/reglbhu a kiállítást megelőző nap éjfélig. Utána már csak a vásárolt belépő lesz elérhető, melynek ára 5.000 forint. A regisztráció a SIRHA kiállítás minden programjának meglátogatására jogosít, a kiállítás mindhárom napján, napi egyszeri belépéssel.

Sajtó:

A sajtó munkatásai szintén regisztrációval léphetnek be a kiállítás területére. A sajtóregisztráció a kiállítás ideje alatt az F pavilonban felállított Sajtóközpontban zajlik, a belépéshez sajtóigazolványra vagy szerkesztőségi megbízólevélre van szükség.

Érdeklődők, szurkolók:

A nagyközönség belépőjegy vásárlása esetén látogathat ki a Sirha Budapestre, melyet előzetesen a szakkiállítás honlapján, illetve a rendezvény ideje alatt a helyszínen tudnak megvásárolni. A belépőjegy ára 5.000 forint.

Az első versenyző február 8-án reggel 9-kor kezd. A tálalások délután 2-kor kezdődnek, és 3:25-ig tartanak. Az ünnepélyes eredményhirdetés délután 5-kor lesz. 

Kellemes kiállítás látogatást kívánunk!

Bocuse d'Or Europe 2016 Sajtóregisztráció

A Bocuse d'Or Europe 2016 Döntőre a következő linken tudnak regisztrálni: http://sirha-budapest.com/regisztracio-jegyvasarlas

A sajtó munkatársainak a Sirha Budapest kiállításra és a Bocuse d’Or európai döntőjére külön kell regisztrálni. Válaszlevélben tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy jelentkezésüket elfogadtuk, vagy visszautasítjuk és a további teendőkről válaszlevélben tájékoztatunk minden jelentkezőt. A regisztrált kollegák az ’A’ pavilont és a ’G’ pavilont is látogathatják. A ’G’ pavilon sajtó részére fenntartott területre azonban csak a Bocuse d’Or versenyre akkreditált kollegák léphetnek be.
A sajtó munkatársai az 1. épület előtti parkolóban hagyhatják gépkocsijaikat.

Sajtó

Sajtókapcsolat

A publikus sajtóközleményeket az alábbi linkeken érheti el. Sajtóanyagokkal kapcsolatban és egyéb tájékoztatásért forduljon hozzánk a press@bocuse.hu email címen. 


Figyelem: a sajtóanyagokban található minden fotó, dokumentum az Akadémia tulajdonát képezi, amelyeket egyes esetekben szerzői jogok védenek! A sajtóanyagok kizárólag a sajtó regisztrált képviselői számára használhatók fel /nyomtatásban, elektronikus formában, illetve egyéb médiában/!

Bocuse d'Or Europe Eredmény

Bocuse d'Or Europe Hivatalos sajtóanyag

Bocuse d'Or Europe Press Kit

Bocuse d'Or Europe Dossier de presse

Bocuse d'Or elődöntő eredmények - 2015. december 13. 

Bocuse d'Or elődöntő

Bocuse d'Or utanpótlásverseny eredmény

Bocuse d'Or utánpótlásverseny

Kiderült, hogy kik vehetnek részt a Bocuse d'Or verseny magyarországi selejtezőjén 

Bocuse d'Or Magyar Döntő - Széll Tamás jutott tovább az Európai Döntőbe