Sajtó

Sajtókapcsolat

A publikus sajtóközleményeket az alábbi linkeken érheti el. Sajtóanyagokkal kapcsolatban és egyéb tájékoztatásért forduljon hozzánk a press@bocuse.hu email címen. 


Figyelem: a sajtóanyagokban található minden fotó, dokumentum az Akadémia tulajdonát képezi, amelyeket egyes esetekben szerzői jogok védenek! A sajtóanyagok kizárólag a sajtó regisztrált képviselői számára használhatók fel /nyomtatásban, elektronikus formában, illetve egyéb médiában/!

Bocuse d'Or Europe Eredmény

Bocuse d'Or Europe Hivatalos sajtóanyag

Bocuse d'Or Europe Press Kit

Bocuse d'Or Europe Dossier de presse

Bocuse d'Or elődöntő eredmények - 2015. december 13. 

Bocuse d'Or elődöntő

Bocuse d'Or utanpótlásverseny eredmény

Bocuse d'Or utánpótlásverseny

Kiderült, hogy kik vehetnek részt a Bocuse d'Or verseny magyarországi selejtezőjén 

Bocuse d'Or Magyar Döntő - Széll Tamás jutott tovább az Európai Döntőbe

 

 

Bocuse d'Or Europe 2016 Sajtóregisztráció

A Bocuse d'Or Europe 2016 Döntőre a következő linken tudnak regisztrálni: http://sirha-budapest.com/regisztracio-jegyvasarlas

A sajtó munkatársainak a Sirha Budapest kiállításra és a Bocuse d’Or európai döntőjére külön kell regisztrálni. Válaszlevélben tájékoztatjuk a sajtó munkatársait, hogy jelentkezésüket elfogadtuk, vagy visszautasítjuk és a további teendőkről válaszlevélben tájékoztatunk minden jelentkezőt. A regisztrált kollegák az ’A’ pavilont és a ’G’ pavilont is látogathatják. A ’G’ pavilon sajtó részére fenntartott területre azonban csak a Bocuse d’Or versenyre akkreditált kollegák léphetnek be.
A sajtó munkatársai az 1. épület előtti parkolóban hagyhatják gépkocsijaikat.