KÖSZÖNTŐ

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia nevében köszöntöm hivatalos honlapunkon.

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy hosszú, közel egy éves szervezőmunkát követően sokunk álma vége valóra vált: a Magyar Bocuse d’Or Akadémia megszületett és a 2009-es évtől kezdve intézményes keretek között fogja össze a világ legrangosabb versenyével összefüggő összes munkát.

Tovább

Elkészült a Vadak és Halak című könyv az Akadémia gondozásában

Örömmel és büszkén jelentjük, hogy elkészült a Vadak és Halak című könyv a Magyar Bocuse d’Or Akadémia gondozásában, amelynek célja a magyar vad mint alapanyag népszerűsítése a honi gasztronómiában. 

Tovább

Veres Istvánék 9. helyen végeztek a tallinni Európai Válogatón

Október 15-16-án lezajlott a Bocuse d’Or Európai Válogatója az észtországi Tallinnban. Veres István és a magyar csapat egy rendkívül erős mezőnyben a biztos továbbjutó 9. helyen végzett. 

Tovább

A Bocuse d’Or séfjei az Országos Mentőszolgálatnak és kórházi dolgozóknak főznek

Egy pozitív kezdeményezésről adhatunk hírt: a Magyar Bocuse d’Or Akadémia az elkövetkező időszakban az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozóit támogatja naponta friss, meleg étel főzésével és kiszállításával. A METRO támogatásával, a Dining Guide-dal közreműködésben létrehozott projekt március 31-én indul.

Tovább

Galéria

Franciaország

Magyarország

Olaszország

Svédország

Finnország

Tovább a teljes galériára

Hírlevél

Együttműködő partnereink