Hal /polenta, hajdina, zeller, avokádó/
Szarvas /szarvasgerinc, dödölle, lecsó, tormás cékla, „szarvaskolbász”/
Sándor Rodrigo Hústál
Kecsege citrusfélékkel, garnéla sabayon-nal Uborkasaláta almával, tápiókával Puy-lencse ropogós olívabogyóval, petrezselyemmel Gyömbéres sárgarépapüré Friss kerti zöldségek és hajtások
Szarvasgerinc szalonnával és szarvasgombával Szarvasragu libamájjal, tésztában sütve Céklazselé savanyított hagymával és mustármaggal Tárkonyos pórés káposzta Csicsóka fenyőmaggal Aromatizált zöldségek
Szabó László Hústál
Kecsege filé, rák mousseline, kapor Cukkini, folyami rák, gomba Füstölt kecsege krém, patisszon, kecsege kaviár Spenót, marinált gomba, folyami rák mártás
Szarvas gerinc citrusos quinoa kéregben Szarvas kolbász, csicsóka krém Gyömbéres sütőtök, datolya, cikória, kávé Almaecetes fehérhagyma, szarvas comb rillette, vaníliás lilakáposzta Véres hurka croquette, mustár „kaviár”, alma
Győrffy Árpád Hústál
Eringi gombába és bébi spenótba tekert kecsege, kaviárja uborkával és créme fraiche-el "rántva", zeller-karalábé terrine-el, rák cannellonival, gombákkal, barna vaj sabayonnal és zöldalma mártással.
Kacsamájjal töltött szarvasborjú, mustáros almával, "gombával", tormás céklalevessel, sütőtökkel, barna vaj sabayonnal és kávés jus-vel
Pohner Ádám Hústál
Kecsege garnélával és kagyló veloutéval, karfiol-kaviár tarte, ropogós haltej, uborkasaláta és sárgacékla ravioli
Sült szarvascomb és gerinc filé, szarvasgombás burgonyapüré, véreshurkával töltött cékla kompót, konfitált sütőtök és homoktövis
Széll Tamás Hústál
Kecsege filé fekete curryvel, korianderrel és wasabival, sáfrányos vajszósszal; vaníliás spárga „Quenelle”, fehérszójával marinált zöldségekkel és kaviárral; sós citromos-tárkonyos burgonya Matcha teás tempurában; konfitált fürjtojás fehér „rántotta” espumával, zöldalma géllel; rák jus
Szarvasborjú comb ördögszekér gombával és zöld dióval töltve, szarvasborjú gerinc és bélszín fűszeres „kenyérmorzsában”; Kamillás portói jus Kávés csicsóka Royal marinált enoki gombával Lila és citrom répa naranccsal, köménnyel és tárkonnyal Édesburgonya és birsalma „torta” tökmag ropogóssal Pisztáciás feketegyökér, savanyított gyöngyhagyma, kelbimbó
Volenter István Hústál