Hírek

Bocuse d’Or Magyar döntő – pályázati felhívás

Ki képviseli hazánkat 2024-ben a norvégiai Trondheimben a Bocuse d’Or európai döntőjén? A kiválasztás és felkészülés folyamata ezennel elkezdődött. A megmérettetésre vágyó szakácsok pályázatát 2023. május 31-ig várja a Magyar Bocuse d’Or Akadémia. 

Tovább

Elképesztő eredmény! Harmadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Oron!

Véget ért a Bocuse d’Or lyoni döntője, Dalnoki Bence, Széll Tamás és Nyikos Patrik gyönyörű csapatmunkával érte el a dobogó harmadik fokát. A második helyen Norvégia végzett, a dobogó legfelső fokára Dánia állhatott fel. Hosszú évek munkája van minden idők legsikeresebb Bocuse szereplésében

Tovább

Január végén ismét Bocuse d’Or Lyon! 2023-ban a tengeri alapanyagoké és a gyerekeké a főszerep

Októberben megkezdte felkészülését a magyar csapat a Bocuse d’Or lyoni döntőjére. A világ legrangosabb szakácsversenyének világdöntőjét kétévente rendezik meg Franciaországban, a SIRHA Lyon keretein belül.

Tovább

Elképesztő magyar siker! A magyar csapat második lett a Bocuse d’Or európai válogatóján!!!

Széll Tamás európai győzelme óta nem voltak magyarok a Bocuse d’Or dobogóján. A mai napon azonban a magyar csapat újra megmutatta Európának, hogy az élvonalban a helye!

Tovább

Bocuse d’Or Europe 2022 Budapest

Minden információ a versenyről

2022 márciusának végén a Hungexpo lesz az európai gasztronómia origója, hiszen hat év után a SIRHA keretein belül ismét Magyarország rendezi a Bocuse d’Or európai válogatóját. 

Tovább