Hungexpo a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ARANY fokozatú pártoló tagja

www.hungexpo.hu

METRO a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ARANY fokozatú pártoló tagja

METRO Kereskedelmi Kft.

A METRO Kereskedelmi Kft. már 25 éve a HoReCa szektor egyik legnagyobb partnere, mely nemcsak lépést tart a változó trendekkel, de igyekszik alakítani is azokat. Elhivatott olyan értékek mellett, mint a professzionalizmus és tudatosság, legyen szó akár minőségi alapanyagokról, széles körű választékról vagy a piac igényeinek megismeréséről. A METRO nagy hangsúlyt fektet a magyar vendéglátás és gasztronómia fejlesztésre, ezért is tartja kiemelten fontosnak a Magyar Bocuse d’Or Akadémia támogatását.www.metro.hu

www.metro.hu

 

METRO a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ARANY fokozatú pártoló tagja

Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványt a turizmus tizenegy meghatározó szereplője alapította 2017-ben. Új platformot hoztak létre a hazai turizmus minőségi fejlődésének, fellendítésének, valamint a modern magyar turizmus megteremtésnek érdekében. A Szövetség nem a turizmus egyik vagy másik szegmensének a képviselője, hanem valamennyi turisztikai terület közös platformja. Az alapítók és a kurátorok a szállodaipar, vendéglátás, a gasztronómia és borászat, az utazásszervezés, a rendezvényszervezés, a sport, a fürdők elismert képviselői, akik nem kizárólag saját ágazatukat, hanem a magyar turizmust kívánják fejleszteni. Jelenleg 36 szövetség tartozik az ernyőszervezetbe és a Szövetség – minthogy „szövetségek szövetsége” – egyben lehetőség arra, hogy a turizmus különböző szegmenseiben érdekelt szereplők és stratégiai döntéshozók összehangolják információs, képzési és továbbképzési igényeiket és ne egymással párhuzamos fejlesztéseket indítsanak, hanem olyan platformot működtessenek, amely mindannyiuk és valamennyi tagszervezetük, végső soron a magyar turizmus minden szereplője számára értékes szolgáltatásokat nyújthat.

www.magyarturisztikaiszovetseg.hu

 

 

 

Nespresso a Magyar Bocuse d'Or Akadémia ARANY fokozatú pártoló tagja

Ahogy a csúcsgasztronómiában, úgy a Nespresso kávéőrleményeiben is a harmónia a legfontosabb. Csakúgy, mint az ételek esetében, a kávékeverékek megalkotásánál is a cél a különleges és emlékezetes ízek elérése az összetevők karakterének megőrzése mellett.

A kiváló minőségű kávé, az egyedülálló, modern technológia és a Nespresso kényelmi szolgáltatásai mind hozzájárultak ahhoz, hogy a márka a kávézás legkifinomultabb élményét nyújtsa, és hogy az étkezések végén elfogyasztott kávé még teljesebbé tegye a gasztronómiai élményt. A Bocuse d’Or a gasztronómia csúcsrendezvénye, az általa képviselt értékek a Nespresso számára kiemelten fontosak, ezért vált a Nespresso a Magyar Bocuse d’Or Akadémia arany fokozatú támogatójává.

www.nespresso.com

 

Törley - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia EZÜST fokozatú pártoló tagja

Az alapító Törley József neve már 135 éve összeforrt a minőséggel és a magyar gasztronómia iránti tisztelettel. Nemcsak kiváló pezsgő gyáros és szakember volt, de ő ismerte fel elsőként a reklám fontosságát, annak piacbefolyásoló szerepét. A pezsgőgyár márkázott plakátjait, sőt még a számolócéduláit is a kor legnagyobb grafikusaival készíttette, a legkorszerűbb eszközökkel építette saját és márkája renoméját.

Azokra a helyekre, ahol nem volt kapható a Törley pezsgő statisztákat küldött, akik hangot adtak nem tetszésüknek szorult helyzetbe hozva ezzel a tulajdonosokat. A termékei szállításához használt első teherautóit, egyszerűen hazavezették a franciaországi gyárból, az oldalára pedig hatalmas Törley feliratot helyeztek el – hadd lássa Európa a márkanevet!

Pezsgő máglyák, rázóállványok és sok százezer palack, ezek jellemzik a Törley több mint 130 évnyi múltra visszatekintő pezsgőmanufaktúráját. Manapság természetes, hogy régmúltat felidéző eszközök használata mellett, az újabb technikai lehetőségeket is kihasználva zajlik a minőségi pezsgők érlelése és készre kezelése. Az alapok azonban a századokra visszanyúló eljárásokat idézik. A háromszintes Anna utcai pincében érlelődött a Magyar Bocus d’Or Akadémia hivatalos pezsgője a többszörös díjnyertes Törley Chardonnay Brut is.  A tradicionális pezsgők elkészítéséhez ma is hosszú hónapokra, akár három évre van szükség. 

A Törley Pezsgőmanufaktúra napjainkban is nagy hangsúlyt fektet a magyar gasztronómia támogatására, ezért is lett a Törley Chardonnay Brut, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia hivatalos pezsgője.

www.torley.hu

 

 

Dajar - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia BRONZ fokozatú pártoló tagja

A Dajar Kft. a lengyel DAJAR Sp. zoo leányvállalata Magyarországon.

Anyavállalatunk 1989 óta működik, mára piacvezető szerepet tölt be Közép-Európában a vendéglátó- és szállodaipari fogyóeszközök területén, és a kereskedelem mellett, saját termékek előállításával is foglalkozik. Cégünk kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Villeroy&Boch porcelán, Sola evőeszközök, Ariane porcelánok és Zown rendezvénybútorok Ho.Re.Ca területre kínált termékeinek. A sikerünk alapja, hogy nagy figyelmet fordítunk a vásárlói elégedettségre, folyamatosan figyelemmel kísérjük a piaci igényeket, és gondosan megválogatjuk az általunk forgalmazott márkákat.

www.horeca.dajar.pl

 

Continental Group a Magyar Bocuse d'Or Akadémia BRONZ fokozatú pártoló tagja

A Continental Group magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, a magyar turisztikai szakma egyik meghatározó szereplője. Célkitűzésük, hogy minőségi vendéglátást nyújtsanak és igényeset alkossanak. Azt vallják, csak a legjobb csapattal tudnak a legjobbak között lenni. Munkájukat a folyamatos megújulás és a csapatban gondolkodás jellemzi. A cég komoly üzleti sikereket ért el az elmúlt 12 évben, jelenleg 5 csodálatos szálloda tartozik hozzá, azonban elkövetkezendő időszakban további termékkel színesedik a portfólió.

www.continentalgroup.hu

Bortársaság

 

Bortársaság - a Magyar Bocuse d'Or Akadémia BRONZ fokozatú pártoló tagja

„Nemcsak a bor, a borász és a történet is fontos - ezt a Bortársaságnál jobban senki nem tudja. Több mint 25 éve indult a történetük, amikor még Szepsyt szigorúan csak a pult alól lehetett kapni. Azóta is folyamatosan keresik az új, izgalmas termelőket és azokat a borokat, amik mögött tartalom, ideológia van. Borászaikkal és gasztronómiai partnereikkel szoros a kapcsolatuk - a bor náluk bizalmi kérdés. Borboltjaikkal az ország szinte minden pontján találkozhatunk, Szegedtől Győrig, Pécstől Debrecenig. „

www.bortarsasag.hu

Nissan

 

Nissan - Magyar Bocuse d'Or Akadémia BRONZ fokozatú pártoló tagja

2019-ben a Nissan Global Award díj birtokosaként a Nissan Centrum Magyarország legjobb Nissan márkakereskedése és szervize. 

A kiszolgálás minősége és az ügyfelek elégedettsége számunkra alapvető érték. Az ország egyik legnagyobb Nissan készletével, megbízható szakemberekkel és több évtizedes tapasztalattal várjuk Budapesten, a Vizsla utcában. 

Nissan Centrum – nálunk a minőség vezet!

www.nissancentrum.hu

 

 

A S.Pellegrino, Acqua Panna a milánói Sanpellegrino S.p.A. nemzetközi márkái. Az öt kontinensen, több mint 130 országban forgalmazott termékek értékes eredetüknek köszönhetően világszerte a kiváló minőséget jelképezik, az olasz stílus és életöröm megtestesítői, olyannyira, hogy az Olasz Kereskedelmi Kamara 2011-ben megválasztotta a legjobb „Made in Italy 2011”márkának. A S.Pellegrino a Fine Dinning nagykövete a világon, amit a rangos szakmai megmérettetések támogatásával is elősegít. A S.Pellegrino csillag a kezdetektől fogva a termék prémium minőségét jelképezi. Az Acqua Panna kiegyensúlyozott, lágy, selymes ízét a világ minden tájáról érkező séf és sommelier elismeri, sőt a 2019. ASI (Association de la Sommelle Internationale) éves versenyének főtámogatója.

www.finedininglovers.com